>

Строителство: От Фундамента до Перфектния Завършек

В ‘Galeria Build’, нашето майсторство в строителството се изразява във всяка стъпка – от здравия фундамент до финалните довършителни работи, които допринасят за уникалността на вашия дом. Ние предлагаме комплексен подход, който обхваща всички етапи на строителния процес, гарантирайки непрекъснато качество и внимание към детайлите.

Солиден Старт с Фундамента
Солиден Старт с Фундамента

Солиден Старт с Фундамента

Здравият фундамент е сърцевината на всяка постройка. Нашият опит в изливането на бетон и кофражните работи осигурява устойчивост и дълготрайност, докато арматурните работи са в основата на структурната целост на всяка сграда.

Качествена Зидария и Изолация
Качествена Зидария и Изолация

Качествена Зидария и Изолация

Зидарията изисква не само техническа умелост, но и изкуство, за да се постигнат точни и естетически приятни форми. Нашите майстори зидари прецизно подреждат всяка тухла и блок, за да създадат здрави и красиви стени. Ние също така поставяме висок акцент на изолациите и минералните мазилки, които гарантират топлинен комфорт и енергийна ефективност.

Довършителни Работи със Стил
Довършителни Работи със Стил

Довършителни Работи със Стил

Полагането на шпакловка и боя са етапи, при които всяко движение е важно, а изборът на цвят и текстура може да преобрази всяко помещение. Ние използваме най-съвременни техники и материали, за да осигурим завършек, който естетически да се слива с общия дизайн на дома.

Детайли, Които Дефинират Дома Ви
Детайли, Които Дефинират Дома Ви

Детайли, Които Дефинират Дома Ви

Лепенето на фаянс и гранитогрес, монтажът на ламинат и интериорни врати, както и инсталацията на дограма и санитарна керамика са важни за облика и функционалността на вашия дом. Всеки монтаж се извършва с грижа и внимание, за да се гарантира дълголетието и удобството, което заслужавате.

Нашите ВиК и електроуслуги са извършвани от квалифицирани професионалисти, които осигуряват надеждност и безопасност. От инсталацията на климатични системи до монтажа на осветителни тела, ние се грижим вашият дом да бъде технически оборудван за удобен и модерен живот.

Разгледайте нашата галерия

Списък с предлаганите дейности

В ‘Galeria Build’, нашето строителство е израз на нашата отдаденост към качеството и иновациите. Нашата мисия е да ви предоставим пълна строителна услуга, която удовлетворява вашия стремеж към красота и функционалност във всяка стъпка на строежа на вашия дом.

 • Изливане на бетон и кофражни работи
 • Арматурни работи
 • Зидария
 • Изолации и минерални мазилки
 • Полагане на шпакловка
 • Полагане на боя
 • Декоративни мазилки
 • Лепене на фаянс/гранитогрес
 • Монтаж на ламинат
 • Монтаж на интериорни врати
 • Монтаж на дограма
 • Монтаж на санитарна керамика, смесители, бойлери и др.
 • ВиК услуги
 • Ел услуги
 • Монтаж на климатици
 • Монтаж на осветителни тела и др.
 • ДругиЧесто задавани въпроси

Какъв вид строителни услуги предлага вашата компания?

‘Galeria Build’ предлага цялостни строителни услуги, включващи изливане на бетон и кофражни работи, арматурни работи, зидария, изолации и минерални мазилки. Ние се грижим за всяка фаза на строителния процес, от основите до покрива, гарантирайки качество и дълготрайност на всяко наше строително начинание.

Как подсигурявате качеството на строителните материали?

Ние работим само с доказани доставчици и производители на строителни материали, като стриктно следим всички стандарти за качество и издръжливост. Всеки материал се подбира внимателно, за да отговаря на спецификациите на проекта и да осигури най-високо ниво на устойчивост и естетика.

Какви мерки взимате за безопасността по време на строителството?

Безопасността на строителния процес е приоритет за нас. Прилагаме строги мерки за безопасност, включително обучение на нашите служители, редовни проверки на строителната площадка и използване на защитно оборудване. Ние се стремим да спазваме и надминаваме всички регулации и норми за безопасност на труда.

Предлагате ли персонализирани строителни решения?

Да, ние разбираме, че всеки проект е уникален и предлагаме персонализирани строителни решения, които са съобразени с индивидуалните нужди и предпочитания на клиентите. Нашата екипа работи в тясно сътрудничество с клиентите, за да гарантира, че крайният продукт отразява личната визия и целите на всеки клиент.

Какви са вашите гаранции за извършената работа?

Ние предоставяме гаранции за извършената работа, като това включва както материалите, така и качеството на изпълнение. Гаранционният период и специфичните условия зависят от вида на проекта и използваните материали. Нашата ангажираност към качеството е осигурена със стриктни вътрешни стандарти и непрекъснато следене на работния процес.

Направете запитване

 • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
 - 
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Russian
 - 
ru
Turkish
 - 
tr
Bulgarian
 - 
bg