>

Ремонтни Дейности: Преобразяваме Пространства с Майсторство и Стил

Когато дойде време за ремонт на вашия дом или офис, ‘Galeria Build’ е тук, за да внесе нов живот във вашето пространство. С пълна гама от ремонтни услуги, нашата цел е да превърнем всяко помещение в място, където функционалността среща красотата, а детайлите създават цялостта на дизайна.

От Шпакловка до Финиш
От Шпакловка до Финиш

От Шпакловка до Финиш

Всеки ремонт започва с основите. Полагането на шпакловка е изкуство, което изисква точност и усет към повърхностите. Ние сме майстори в създаването на перфектно гладки стени, готови за следващия етап на трансформация. Полагането на боя е следващата крачка към обновяването на вашия дом, като избираме само висококачествени материали, за да гарантираме издръжливост и страхотен завършек.

Декоративни Акценти и Елегантност
Декоративни Акценти и Елегантност

Декоративни Акценти и Елегантност

Декоративните мазилки добавят дълбочина и характер, докато лепенето на фаянс и гранитогрес в кухните и баните преобразява тези пространства в произведения на изкуството. Нашите специалисти внимателно подбират и монтират всеки елемент, за да гарантират красиви и дълготрайни резултати.

Функционалност и Стил в Детайлите
Функционалност и Стил в Детайлите

Функционалност и Стил в Детайлите

Монтажът на ламинат, интериорни врати и дограма е важен за усещането за завършеност. Ние използваме съвременни техники и висококачествени материали, за да осигурим дълголетие и функционалност на всеки аспект от вашето пространство. Монтажът на санитарна керамика и смесители се извършва с прецизност, а нашите ВиК и електроуслуги са изпълнени съобразно най-високите стандарти за безопасност и надеждност.

Климат и Осветление за Комфорт и Атмосфера
Климат и Осветление за Комфорт и Атмосфера

Климат и Осветление за Комфорт и Атмосфера

Климатиците и осветителните тела са ключови за комфорта и атмосферата във вашето пространство. Ние предлагаме професионален монтаж и съвети за оптимизиране на енергопотреблението, осигурявайки комфорт през всички сезони.

Разгледайте нашата галерия

Пълна Гама от Ремонтни Услуги

От основните ремонтни работи до специализираните детайли, ‘Galeria Build’ е тук, за да осигури всяка услуга, от която се нуждаете. Със занаятчийски умения и внимание към всеки детайл, ние гарантираме, че всеки аспект от ремонта на вашия дом ще бъде изпълнен с професионализъм и стил.

 • Полагане на шпакловка
 • Полагане на боя
 • Декоративни мазилки
 • Лепене на фаянс/гранитогрес
 • Монтаж на ламинат
 • Монтаж на интериорни врати
 • Монтаж на дограма
 • Монтаж на санитарна керамика, смесители, бойлери и др.
 • ВиК услуги
 • Ел услуги
 • Монтаж на климатици
 • Монтаж на осветителни тела и др.
 • ДругиЧесто задавани въпроси

Какво включва пълният ви пакет от ремонтни дейности?

Нашият пълен пакет от ремонтни дейности обхваща всичко от подготвителната фаза с полагане на шпакловка до финализиране на пространството с полагане на боя и монтаж на интериорни врати. Също така предлагаме и специализирани услуги като лепене на фаянс и гранитогрес, монтаж на ламинат, дограма, санитарна керамика и осветителни тела, както и водопроводни и електрически услуги.

Колко време отнема средно един цялостен ремонт?

Средната продължителност на цялостен ремонт варира в зависимост от обема и сложността на работата. Обикновено за стандартен апартамент това може да отнеме от 2 до 6 седмици. Важно е да се отчете времето за втвърдяване на материалите и потенциалните индивидуални изисквания на клиента.

Как гарантирате качеството на извършените ремонтни работи?

Качеството е наш приоритет и го гарантираме чрез използването на висококачествени материали и строг контрол на изпълнението през целия процес. Нашите опитни професионалисти внимават към всяка детайл и следваме стриктни стандарти за работа. Предлагаме и гаранции за извършените услуги за допълнително спокойствие на нашите клиенти.

Има ли нужда да напускам дома си по време на ремонта?

Това зависи от мащаба на ремонта. За по-малки проекти може да не е необходимо да напускате жилището си, но за по-големи, всеобхватни ремонти препоръчваме да разгледате временно преместване, за вашето удобство и безопасност. Ние работим ефективно и се стремим да минимизираме неудобството за нашите клиенти.

Как се управлява процесът, ако възникнат неочаквани проблеми по време на ремонта?

В случай на неочаквани предизвикателства, ние прозрачно комуникираме с клиентите си за възможните решения и допълнителните стъпки. Ние винаги имаме план за действие за решаване на възникващи проблеми и се ангажираме да намираме ефикасни и практични решения, за да гарантираме, че проектът продължава гладко.

Направете запитване

 • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
 - 
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Russian
 - 
ru
Turkish
 - 
tr
Bulgarian
 - 
bg