>

Довършителни Работи: Сътворяваме Финала на Вашия Интериор с Майсторство

В довършителните работи се крие ключът към завършения и полиран вид на всеки дом. ‘Galeria Build’ ви предлага широка гама от довършителни услуги, които добавят елегантност и стил към вашето пространство. Ние вярваме, че всяка детайл има значение, и нашата задача е да преобразим всяко помещение в място, където можете да живеете удобно и да се чувствате вдъхновени.

Съвършенство във Всеки Щрих
Съвършенство във Всеки Щрих

Съвършенство във Всеки Щрих

Нашите майстори в полагането на шпакловка са изкусни в създаването на гладки и равни повърхности, които служат като основа за всяка цветна палитра. Следващата стъпка, полагането на боя, се извършва с прецизност и внимание към нюансите, като се използват само най-добрите продукти за издръжлив и изтънчен завършек.

Артистични и Трайни Повърхности
Артистични и Трайни Повърхности

Артистични и Трайни Повърхности

Ние превръщаме стените в платно, на което декоративните мазилки и лепенето на фаянс или гранитогрес разказват история. Всяка плочка е подбрана и поставена с мисъл за дълготрайност и визуален интерес, като създаваме бани и кухни, които са едновременно красиви и функционални.

Детайли, Които Дефинират Пространството
Детайли, Които Дефинират Пространството

Детайли, Които Дефинират Пространството

Монтажът на ламинат и интериорни врати не е просто инсталация, а възможност да се допълни и обогати всяка стая. Също така, професионалният монтаж на дограма гарантира енергийна ефективност и сигурност, допълвайки естетиката на дома ви.

Функционалността Среща Дизайна
Функционалността Среща Дизайна

Функционалността Среща Дизайна

Предлагаме пълни ВиК и електроуслуги, които са фундаментални за съвременния дом. Независимо дали става въпрос за монтаж на санитарна керамика и бойлери или инсталиране на климатични системи и осветителни тела, ние гарантираме, че техническите аспекти са изпълнени със същия висок стандарт като визуалните.

Разгледайте нашата галерия

Пълен списък с предлаганите Довършителни работи:

В ‘Galeria Build’, ние разбираме, че довършителните работи често включват разнообразие от специализирани задачи. Нашите услуги са адаптивни и включващи, обхващайки всичко от монтаж на интериорни врати до последния аксесоар, който прави къщата дом.

 • Полагане на шпакловка
 • Полагане на боя
 • Декоративни мазилки
 • Лепене на фаянс/гранитогрес
 • Монтаж на ламинат
 • Монтаж на интериорни врати
 • Монтаж на дограма
 • Монтаж на санитарна керамика, смесители, бойлери и др.
 • ВиК услуги
 • Ел услуги
 • Монтаж на климатици
 • Монтаж на осветителни тела и др.
 • ДругиЧесто задавани въпроси

Какъв е обхватът на вашите довършителни работи?

Нашите довършителни работи включват широк спектър от услуги, като полагане на шпакловка, боядисване, прилагане на декоративни мазилки, монтаж на плочки и гранитогрес, ламинат, интериорни врати и дограма, както и инсталиране на санитарна керамика и осветителни тела. Ние се грижим за всичко от началните подготовки до последния декоративен акцент, за да гарантираме висококачествено завършване на вашите интериори.

Колко време отнема довършителният процес?

Времетраенето на довършителния процес може значително да варира в зависимост от размера на пространството и сложността на избраните от вас услуги. Средно, може да очаквате процесът да отнеме от няколко дни до няколко седмици. Ние се стремим да работим ефективно и в съответствие с уговорените срокове, като същевременно не правим компромис с качеството на изпълнение.

Как подбирате материалите, използвани в довършителните работи?

Изборът на материали е критичен за дълготрайността и външния вид на вашето пространство. Ние селектираме висококачествени материали от доказани производители и работим заедно с вас, за да изберем най-подходящите опции, които съответстват на вашите естетически предпочитания и бюджет.

Мога ли да присъствам по време на довършителните работи?

Да, клиентите са добре дошли да присъстват и да наблюдават прогреса на работата, стига това да не пречи на ефективността на процеса. Ние ценим вашата обратна връзка и се стремим да поддържаме открита комуникация през цялото време на изпълнение на проекта.

Предоставяте ли гаранция за извършените довършителни работи?

Да, предоставяме гаранция за всички довършителни работи, което е знак за нашата увереност в качеството на изпълнение. Условията и продължителността на гаранцията зависят от конкретните услуги и използваните материали. Нашата гаранция е нашето обещание към вас, че работата е извършена с внимание към детайла и професионализма, който очаквате от нас.

Направете запитване

 • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
 - 
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Russian
 - 
ru
Turkish
 - 
tr
Bulgarian
 - 
bg